Geen producten (0)

Wie zijn wij?

Handelsonderneming C-JA 4 Comfort & Bescherming, is een gespecialiseerde groothandel in Disposables en Veiligheidsproducten.

Wij leveren een uitgebreid pakket aan disposable kleding voor optimale product en of persoonsbescherming, alsmede een volledig pakket aan disposable handschoenen met een uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding. Flexibiliteit, ruime ervaring in de markt en kennis op het gebied van disposables, liggen aan de basis van onze werkwijze. Door lage overheadkosten en goede afspraken met leveranciers kunnen wij scherp inkopen, hierdoor kunnen wij u een interessant aanbod doen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan, of laat onze vertegenwoordiger contact met u opnemen.

De vermelde stuksprijzen in de webshop zijn gebaseerd op 'kleine' orders / aankopen. Graag bieden wij u een prijs op basis van uw afname. Deze prijs zal zeer interessant zijn.

Binnen Nederland leveren wij vanaf € 450,- franco huis. De kosten voor het verzenden naar het buitenland zijn op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Facebook Twitter